14 Eylül 2011 Çarşamba

CITY OF AMBITION VE KARŞIDAN KARŞIYA

Bu iki başlık ilgimi çekti, bir inceleyeyim dedim.  Araştırınca  birbirinden bağımsız ama çok etkileyici  iki sergiyi keşfetmiş olup sizlerle paylaşmak istedim. Ülkemizde sergi ve sergi eserlerine ilgi daha az ama bu tip farklı konseptler insanların ilgisini çekebilir ve bu alana doğru bir talep artabilir diye düşünüyorum.


Tam boyutlu görseli göster"CITY OF AMBITION"
İşte sizin için seçtiklerim . Ben akşam Ferit Kuyaş'ın  ilk solo "City of Ambition "sergisinde olacağım. Sanatçının üç yıl süren projesinde Çin’de Chongqing şehrinin kentleşme süreci anlatılıyor. Sergi ,4 Kasım 2011 tarihine kadar ziyaret edilebilinir. 
Adres: Elipsis Gallery, Boğazkesen Cad. No:45/3 Tophane, Beyoğlu


"'KARŞIDAN KARŞIYA SERGİSİ THE NEW YORK TIMES 'DA"
Ne güzel ve gurur duyurucu bir başlık. İlk sunuma 24 Mayıs'da çıkan ve  yoğun talep üzerine 30 Ekim 2011'e kadar uzatılan bu sergi bence gizli bir cevher .Enteresan olan sergi ile ilgili  ülkemizde bu kadar duyurulmasa da bu sergiye The NewYork Times dergisi tarafından geniş yer verildi. Batı Anadolu ve Yunan uygarlığı arasında 5 bin yıl öncesine uzanan etkileşimi sizde merak ediyorsanız sergi  Sakıp Sabancı Müzesinde, kaçırmayın. Müze giriş günleri Salı,Perşembe,Cuma,Cumartesi .
Giriş ücreti sadece10 TL .




1 yorum:

Trendydolap dedi ki...

Himm sabanci muzesindeki sergi dikkatimi cekti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...