13 Eylül 2011 Salı

12-18 EYLÜL 2011 ACIMAN'IN SİZİN İCİN SEÇTİĞİ ETKİNLİKLER

Müziği çok seviyorum . Genel kültür dağarcığıma farklı tınıları katmak bana çok haz veriyor. Bu nedenle sizlere de kendi süzgecimden geçirdiğim farklı tını ve melodileri , dinlemekten zevk aldığım ya da aa ne güzelmiş kulağa çok hos geliyor dediğim her şeyi paylaşmak istiyorum.

Haydi bakalım bu hafta müzik dolu  bir sürü alternatif var . Sizin için önereceğim bazı konserler var. Belli mi olur yanyana beraber dans ediyor bile olabiliriz. Haydi bakalım seçmeler başlasın :)

13.9.2011 Salı  Enrico Macias
 Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosunda bilet fiyatları 150-175-225-250 TL. Bence biletler bayağı yüksek. Ama çocukluğum bu güzel sesle geçti diyebilirim. Ciddiyim bütün genç kizligim yazları Büyükada'da 
"Zingarella "şarkısını dinleyerek geçmiştir.Annemler in kulakları çınlasın pek severler.Sizde klasik nostalji ve çocukluk anılarınızı tazelemek ya da yeni keşfetmek isterseniz kaçırmamanızı öneririm. Sanki bütün Büyükada ahalisi konserde olacak diye bir his var içimde:)

15.9.2011 Perşembe Baba Zula
Asmalı mescit Babylon'da bilet fiyatları 28 TL.  İlk dinlediğimde "bu ne ayol" tepkisi verdiğim ama 30 dk geçtikten sonra hahha ha tepkilerimle çok eğlenceli şarkı sözlerinden hiçbirsey anlamıyorum dememe rağmen dans edip yanımdaki arkadaşımla çok güzel vakit geçirdiğim ender konser. Çok değişik bir tecrübe edinmek isterseniz bir deneyin derim.

16.9.2011 Cuma Midnight Express: Ilhan Erşahin's Istanbul Sessions      
Asmalı mescit Babylon'da bilet fiyatları 33-44 TL . Herhalde her sene planlamasam da gittiğim ve her gittiğimde "ya ben jazz müziğini seviyorum" dedirten şahıslardan biri İlhan Erşahin. Hem seyircisiyle kurduğu sempatik diyalog hemde sanatının başarısı sizi ona çeken unsurlardan biri. Hem Çeşme Monk'da hemde Babylon'da sürekli izlediğim konserlerden biridir. Hele hani yurtdışında  dertler ya "featuring friends"konseptli konserlerini hiç kaçırmayın derim.

17.9.2011 Cumartesi Hercules & Love Affair  
Otto Santral Bilet fiyatları 50 TL. İşte kaçırmayacağım ve çok eğleneceğime garanti ettiğim konser. Gerçekten güzel vakit geçireyim demek istiyorsanız tavsiye ederim. Bu grup ülkemizi epey seviyorlar geçen sene de ziyaret etmişlerdi. Blind "şarkisi şimdiden dans klasikleri arasına girmiştir diyebilirim. Cumartesi konser öncesi on dinleme icin tıklayınız.



17.9.2011Cumartesi Şebnem Ferah

Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, biletler 70-80-95TL. Galiba Cumartesi  program yapacağimda kararsız kalmama sebep olacak olan, sarki sozleriyle insanin ruhuna ince nakişlar atan bu muhtesem söz yazari ve besteci Şebnem Ferah konseridir. Cumartesi  gecesi ne yapacağim diye düsünmeyin hiçbir özel planınız yoksa gidin ve ruhunuza işlenenecek nakişlara sahip olun.


9. İstanbul Bach Günleri

Klasik müzik sevenleride unutmak istemiyorum. Şahsiminda hayran olduğu muhtesem besteci Bach 'a hitaben BACH ISTANBULDA etkinliği. 8-23 Eylül 2011 tarihleri arasında çeşitli mekanlarda bu muhteşem müziği dinlemek isterseniz, 16 Eylül Cuma Saat 20,30'da Garaj İstanbulda , 17-18 Eylül Cumartesi-Pazar Saat 20.30'da St Antuan Kilisesinde takip edebilirisniz. Ben olsam  18 Eylül Pazar
St. Antuan Kilisesindekini tercih ederdim. Kilise ortaminda bu tarz muzikler ilahi gibi oluyor.

Hepinize iyi bir hafta diliyorum bol müzik ,bol keyif ibol eğlence olsun olsun olsun .

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...