17 Eylül 2011 Cumartesi

BEYOĞLU SAHAF FESTİVALİ VE BAŞUCU KİTAPLARIM

Kitap sevenlere seslenmek istiyorum. Okumayı sevenler, kitapçılara girip saatlerce benim gibi ne çıkmış, ne güzel, ne yeni, ne klasik, neyi keşfedeyim, hangi kitabi başucu kitabı yapayım diyenler.

Size bu yazımla hem kendi başucumdaki kitapları paylaşmak istedim
hem de konuya alakalı olarak Beyoğlu Belediyesi tarafından 2008 yılı Mayıs ayında birincisi düzenlenen,Tepebaşında Trt binası yanında bu yıl  beşincisi düzenlenen  Beyoğlu Sahaf Festivali'nin 25 Eylül 2011'e kadar uzatıldığını duyurmak istedim. Gece 23.00'e kadar açık olan bu sahaf festivaline özellikle kitapseverlerin uğramasını tavsiye ediyorum .



Buyrun benim başucu kitaplarıma. Eminim aranızda aynı zevki tattığım güzel dostlar vardır.


4 yorum:

Yasemin dedi ki...

Sahaf festivalinden biraz once baska bir arkadasin blogu sayesinde haberim oldu. Basucu kitaplarindan bu sene okuduklarim Cavdar Tarlasinda Cocuklar ve Pucca:) Dizustu edebiyatini sevdim, kafa dagitmak icin gayet iyi yazilmislar, simdi de Sorun Sende Degil, Bende'yi okuyorum. Blogundan da Trendydolap sayesinde haberim oldu, kultur-sanat uzerine olunca hemen izlemeye aldim:)

Aylin at Lila Moonlight dedi ki...

Pucca yi gecen yaz okumustum ve ilk basta argosu rahatsiz etmisti, sonra alisip gulmeye baslamistim dustugu hallere, bir cirpida bitecek bir kitap, plaj icin harika mesela. Tanrilar okulu ve Evrenden Torpilim var i ise cok duydum, okumak istiyorum, almaliyim.

Aciman'ın Sanat Güncesi dedi ki...

İkinizede cok tsk ederim

Bol bol sanatla ilgili kendi persfectivime gore postlar yayınlamaya devam edecegim. takipleriniz icin cok tesekkurler
sevgiler

Grace Happy dedi ki...

aynı kıtapları okumusuz:)


Blogumuzdakı cekılıse katılırsanız sevınırız:)


http://waysofgrace.blogspot.com/2011/09/gracein-sizleri-havalara-ucuracak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...