19 Şubat 2012 Pazar

SALI GECELERİ İÇİN DEĞİŞİK BİR EĞLENCE


Salı geceleri dışarı çıkmayı seviyorum.  Biz arkadaşlarımla bazı Salı geceleri gece dışarı çıkar, hoş sohbet akabinde biraz daha eğlenmeye karar verirsek de rutin bir mekanımız olan yere giderek geceye devam ederiz. Hafta içi biraz eğlenmek hafta sonu çıkmaktan daha iyi oluyor. Bu nedenle, Salı geceleri için alternatif bir şey karşıma çıkınca paylaşmak istedim.

Her Salı gecesi  Beyoğlu Txm Style' da çok enteresan farklı bir konseptle çok keyifli bir gece beklediğini söyleyebilirim. 

Romina Özipekçi, her salı saat 22.00'de "Rominight Live Talk On Stage" isimli gece talk show'u gerçekleştiriyor. Her hafta ünlü bir konuğu ağırlıyor kendisi. Ve siz içkinizi yudumlarken onları seyredip, samimi itiraf ve kulis sohbetleri tadıyla onları seyredip hem çok gülüyorsunuz hem de canlı bir talk show seyretmiş oluyorsunuz.Mekanın yeri çok kolay.Beyoğlu Büyükparmakkapı sokak, Mojo'nun yanı.

Yurt dışında özellikle New York ve Londra'da bu formatta ünlülerle yapılan sahne talk showları çok tutulur. Öğrendiğim kadarıyla kısa bir süre önce başlayan bu program da büyük beğeni toplayıp müdavimlerini oluşturmaya başlamış bile.

Bugüne kadar konuklar arasında Yeşim Salkım, Yaşar, Zerrin Özer, Bay J, Barbaros Şansal yer aldı. Özellikle duyduğum kadarıyla Zerrin Özer ile yapılan programın sohbetleri o kadar keyifli sürmüş ki program sabah saat 03,00'e kadar devam etmiş.

Günlerden Salı olunca farklı bir şey yapmak isterseniz bir denemenizi öneririm. İstanbul gecelerini dolu dolu yaşayanlar için gayet iyi bir alternatif. Gitmeden rezervasyon yapılması gerekli olduğunu hatırlatmak isterim.












2 yorum:

Blogger Bolat dedi ki...

Not ediyorum :) teşekkürler güzel paylaşım için.

Aciman'ın Sanat Güncesi dedi ki...

Rica ederim.

Sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...