1 Mayıs 2015 Cuma

CAPPADOX FESTİVALİ @KAPADOKYA

Kültür Sanat blogu olarak bu etkinliği inceledik ve Aciman'ın Sanat Güncesi ekibi olarak seyahat planımıza katmamız nedeniyle hemen heyecanımızı sizle de paylaşmak istedik.


Cappadox festivali içerik kapsamında belirtildiği gibi tüm duyulara seslenen yepyeni bir festival anlayışından doğdu. Başka bir deyişle müzik, çağdaş sanat, gastronominin bütünleşeceği bir açık hava festivali bekliyor olacak bizi .





Kapadokya gibi çarpıcı bir coğrafyaya sahip,çok mistik ve ziyaret edeni kendine hayran bırakan bu mekanda çağdaş sanat etkinliklerine ilk defa ev sahipliği yapılacak. Ayrıca yoga, meditasyon,bisiklet turları ile de ziyaretçilere sportif alternatifler sunulanacak.

Sanat kültür adına görmek istediğimiz etkinliklerden biri. Umarım her sene devamı gelen geleneksel bir festivale dönüşür.

Etkinliğin tarihleri de çok iyi ayarlanmış.19 Mayıs Salı günü resmi tatilden de faydalanacağınız gibi
16-18 Mayıs tarihlerinde bayağı dolu dolu bir program sizi bekliyor olacak.

Her etkinliğe katılacağınız gibi aşağıda detaylı bahsettiğim 4 tema üzerinden dilerseniz kişisel seçimlerinize göre özel bir program oluşturabilirsiniz. Capadox Deneyim Paketleri adı altında da aldığınız bilet sayısı doğrıltusunda indirimler kazanabilirsiniz.

Tüm detaylı bilgilere CAPPADOX DENEYİMİ linkinden ulaşabilirsiniz. Seyahat programınızı ve konaklama planınızı sitede verilen linkler doğrultusunda kolaylıkla oluşturabilirsiniz.

Temalar için bilet satın almak ve üç günlük aktivitelerin detaylı içeriği içinde Biletix adresini kullanabilirsiniz.



"MÜZİK" temasında Güvercinlik ve Aşk Vadilerinin doğal ortamı katılımcı sanatçıların konserlerine ev sahipliği yapacak.

"ÇAĞDAŞ SANAT" temasında Türkiye ve yurt dışından katılan 8 sanatçının bakış açılarına tanıklık yapabileceğiz. Sanatçıların açık atölye şeklinde çalışmaları biz sanat severlerle buluşacak.

"AÇIKHAVA" temasında trekking rotaları belirlenerek akustik doğa konserleri ve piknikler olacak. Bisiklet sevenler vadileri bisikletle gezebilecekler. Gün doğumu ve batımına göre de meraklılarına yoga ve meditasyon seansları düzenlenecek.

"GASTRONOMİ" temasında da piknik ve özel tadım etkinlikleri düzenlenerek Nevşehir ve Kapadokya'nın bölge mutfaklarının farklı yorumları sunulacak. Özellikle yabancı misafirlere Kapadokya mutfak kültürü tanıtılanacak.




Bence 19 Mayıs tatili bu festivali değerlendirmek ve bu müthiş yeri renkli temalarla geçirmek için bire bir. Organizasyona bayağı emek verilmiş. POZITIFLIVE gene harika bir etkinliğe imza atacak.

Devamını önümüzdeki senelerde dört gözle bekliyor olacağız.

Herkese şimdiden o hafta sonu için iyi tatiller ve bol keyifli, bol sanat ve kültür dolu anılar yaratmasını diliyorum.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...