21 Kasım 2011 Pazartesi

CONTEMPORARY İSTANBUL'A ÇOK AZ KALDI


İşte şehrimizi bu tip aktiviteler nedeniyle daha da bir çok seviyorum.

Çağdaş sanat fuarı, "Contemporary İstanbul" ana sponsor Akbank Private Banking ve Zorlu Center'in destek sponsorluğunda 24-27 Kasım 2011 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonunda gerçekleşecek. 

Resim, heykel, video, fotoğraf, ve sergilenecek diğer eserlerin yanı sıra Türkiye’den ve uluslararası sanat platformundan koleksiyonerler, sanatçılar, sanat kurumu yöneticileri,sanat eleştirmenleri panel ve konuşmalara katılacaklar.

Benim en sevdiğim şeylerden biri bu tip sergileri gezmek.  Mümkün olduğunca gerek İstanbul'da , gerek  yurt dışı seyahatlerimde muhakkak çağdaş sanat müzesi veya galerilerini gezmeye vakit ayırırım.

Bu sene bu fuarın altıncısı düzenleniyor. Eğer sizde en az benim kadar bu tarzdan hoşlanıyorsanız, İstanbul'da yeniden ayağımıza kadar gelen bu sanat faaliyetini kaçırmamamız gerek.

24-27 Kasım aralığında dört  gün boyunca sabah saat 11.00'de kapılarını açacak olan fuarın bilet fiyatları da çok uygun. Tam bilet 20 TL, indirimli bilet 12TL. Fuar aksam 20.00'ye kadar açık olacak.

Galiba 26 Kasım cumartesi sabahı programın şimdiden belli oldu. Güzel bir sabah sanat gezintisi yapar, sonrasında deli yoğun cumartesi programıma devam ederim.

Herkese bol bol keyifli vakit geçirmesini diliyorum. Bence kaçırmayın. Bence erken saatlerde ziyaret etmenizde fayda var. Bu sene katılım çok yüksek olacak diye bir duyum aldım.

2 yorum:

... dedi ki...

Ahh benim de cumartesi planım belli oldu o halde:)) Teşekkürler haber verdiğin için^^ İyi haftalar:)

Aciman'ın Sanat Güncesi dedi ki...

Rica ederim. iyi eglenceler belki orada karsilasirz belli mi olur?

Sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...