30 Aralık 2011 Cuma

2012 YILI VE "KUTLAMA"

2012 yılına giriyoruz yarın akşam.

Hepimizin yaptığımız bazı şeyler var. Oda var olanı es geçip yeni yılın mucizevi getirilerine odaklanmak. Oysa her anımız, her kaybımız, her gözyaşımız, her gülüşümüz, her keyifli anımız gibi hepsi toptan bir mucize, toptan bir kutlama. Bunu fark etmek, bütün pencereyi görebilme olgunluğunda olabilmek, yaşayabilmek ve hayata geçirebilmek için umutlu olmalı, yaşadığımız her anın eksi ve artılarıyla bütünleşebilmek,iç huzurumuzu canlı tutup şükretmemiz gerek.

İnsanoğlu işte umut etmeden duramıyor. Oysa umudumuzu her daim canlı tutalım,hep umudumuzun sıcaklığını kutlayalım, sadece 31 Aralık gecesini değil.

2012 bana,size, aile ve dostlarımıza tabiki sevdiğimiz herkese, hayatımıza girecek yeni insanlara sağlık,mutluluk,huzur,dostluk başarı bolluk ve bereket getirsin. Her günümüz böyle, acısı ve kayıplarına rağmen kutlama dolu olsun.

Bugünkü konsepte ve bu üç paragraflık kısa, öz yazıma Sezen Aksu'dan "Kutlama" şarkısından daha güzel bir şarkı yakışamazdı. Hem de üstelik muhteşem "Serseri Mayınlar" filminin soundtracki.

Herkese iyi seneler:)



2 yorum:

Trendydolap dedi ki...

selduşummm nice seneler diliyorum bende:) hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle..

boll sanat dolu yıllar :)

http://trendydolap.blogspot.com/

Aciman'ın Sanat Güncesi dedi ki...

canim benim aynen sanada
bak ne guzellikler bekliyor bizi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...