26 Aralık 2011 Pazartesi

SEVDİĞİM BİR SOUNDTRACK, " DRIVE" FİLMİ VE RYAN GOSLING

Ryan Gosling. Son bir iki yıldır Hollywood'un yeni jönü o. Belkide sırf Hollywood değil dünyada da son zamanların hem en çok film çeken erkek oyuncusu, hem de hoş ve yakışıklı bulunan şahsı.

Ne yalan söyleyeyim ben de çok çekici buluyorum kendisini. Hani klasik yakışıklı aktörlerden değil o . Farklı bir karizması var. İnce yapılı fiziği ,çene yapısı ve kısık gözleri bayağı çekici yapıyor onu. Ama onu benim gibi yakından takip edenler hemen hem fikir olacaktır . Oynadığı rollere dikkat ettiniz mi? Sanki tüm kadınların farklı farklı hayal ettiği beyaz atlı prensin Hollywood star versiyonu o.

Hep ilgili , kadınına düşkün,aşık,sevgi ve aşk uğruna her şeyi göze alan, dürüst mert erkek rollerinde oynuyor.Böyle ideal erkeğe kim hayran olmaz ki? Kısa bir not ileteyim. Sadece Sandra Bullock ile başrolü paylaştığı "Murder by Numbers" isimli bir filmde kötü katil rolündeydi. Ne yalan söyleyeyim inandırıcı da pek gelmemişti bana bu rolü.  Bu film sonrası kendisi Sandra Bullock'un erkek arkadaşı olmuştur. Bu küçük dedikoduyu da paylaşayım.

Neyse ben onun daha çok bağımsız filmlerini takip ediyorum.  Onlardan birini paylaşmak ve o filmin müthiş açılış sahnesine de eşlik eden sound trackinden bahsetmek istiyorum.

"Drive" filmi. Filmi seyrettiniz mi? İzlemedeyseniz de tavsiye ederim. Evde seyirlik çok keyifli bir dvd filmi. Bayağı ünlü isim rol almasına rağmen daha bağımsız bir film. Konusu güzel. İnanılmaz araba kullanma yeteneğine sahip başrol oyuncumuzun illegal işlere karışması ve bu pis ortamda kıvılcımları yanan, imkansız  bir aşk ve sevdiği kadın ve çocuğunu  koruma uğruna her şeyi göze alan bir erkek.

Tabi ki  bu rolü ile de Ryan her zamanki gibi günümüzün ideal,her kadının birlikte olmayı hayal ettiği bir karaktere bürünmüş.

Ama asıl en güzeli filmin müziklerinin  harika olması . Filmin açılışında başlayıp bize eşlik eden ve temayla inanılmaz uyum sağlayan açılış şarkısı ;Kavinsky'nin "NightCall "şarkısı dışında "Under your Spell, "A Real Hero", "A Bride of Deluxe""

İşte size o video klibi paylaşıyorum.  Hem de filmden görüntülerle beraber.

 Herkese iyi haftalar diliyorum şimdiden.

3 yorum:

Trendydolap dedi ki...

gülüşünü beğeniyorum :)

... dedi ki...

Ryaaan diye bağırmak istiyorum şu an:D Kendisi filmlerinde o kadar ideal bir adam olduğu halde Notebook'daki Rachel ile olan ilişkisi için ondan çok daha romantik bir ilişki olduğunu söylemiş ayrıldığı sevgilisinin arkasından. Hatta tam olarak şöyle demiş;

"“I mean, God bless The Notebook,” Gosling says. “It introduced me to one of the great loves of my life. But people do Rachel and me a disservice by assuming we were anything like the people in that movie. Rachel and my love story is a hell of a lot more romantic than that.”"

Gel de sevme bu adamı di mi amaa:D:D Oscar törenine bile annesi ve kız kardeşiyle giden bir adam yanii. Ryan'a karşı ergen duyguları besliyorum sanırım;)

Bir de Drive dışında son dönem favori filmim Blue Valentine'dır. Drive da süper, müzikler de süper, zaten adamın kendi sesi de süper, 10 parmağında 10 marifet maşallah:D

Aciman'ın Sanat Güncesi dedi ki...

Super dimi. Evet onlar notebookdan sonra dillere destan bir ask yasamıslardı biliyorum.

Evet gecen gece Conan show da da cıktı sarkı soyledi askım benim .

Seviyorum onu cok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...