6 Mart 2012 Salı

BU HAFTANIN ÖNE ÇIKAN ETKİNLİKLERİ

Mart 2012 ayı yoğun kar yağışı ve çok soğuk havalar ile başladı ve hepimizin moralleri bozuldu geçtiğimiz hafta.

Ama dün ve bugün insana moral veren bir kış güneşi çıktı, hava ısınmış ve moraller ise gayet güzel.

Bu nedenle, bu haftanın öne çıkan bazı etkinliklerini paylaşmak istedim. Baharın geldiğini hissettiğimiz şu günlerde gezelim keyif alalım.

6 Mart  Salı, bu akşam Galeri İlayda'nın açılışını yapacağı Arzu Güldalı Uysal, Burçin Ayebe, Derya Altınel, Eda Gecikmez, Engin Beyaz, Gamze Taşdan , Nurdan Likos, Gülfidan Özmen, Meltem Sırtıkara, Özcan Uzkur ve Özge Enginöz gibi sanatçıların resim,heykel ve enstalasyon çalışmalarının sergileneceği Tema(sız) isimli sergiyi 31 Mart tarihine kadar görebilirsiniz.

Yolunuz Nişantaşı Hüsrev Gerede Caddesine düşerse uğrayın derim.













8 Mart Perşembe gecesi Ghetto, Kadınlar Gününe özel Adele gecesi düzenliyor.

Melis Danişmend, Gaye Biçer, Ceren Akyıldız,Sibel Gürsoy gibi güçlü kadın vokaller Ghetto'da Adele Royal Albert Hall Konseri DVD Özel Gösterimi eşliğinde Adele şarkılarını yorumlayacaklar.

 Saat 20,30'da başlayacak gecenin bilet fiyatları 28,50 TL .


9 Mart Cuma gecesi ise bu sene bizi 2012 Eurovizyon şarkı yarışmasında temsil edecek olan Can Bonomo konseri var. Eğer daha önce kendisinin canlı performansını izlemediyseniz tavsiye ederim.

İnanılmaz eğlenceli ve enerjiktir kendisi.  Eurovizyon sayesinde daha çok tanınmaya başladı . Geçen seneden beri keyifle takip ettiğim Can Bonomo'yu yarışma öncesi kendisine hem destek vermek hem de canlı canlı seyretmek isterseniz Cuma gecesi için iyi bir başlangıç olabilir.

Jolly Joker sahnesinde saat 22.00'de başlayacak bilet fiyatları 45 TL.  Bu arada, Can Bonomo'nun "Love Me Back " isimli bizi temsil edeceği Eurovizyon şarkısı geçen hafta digital müzik platformunda 1 milyondan fazla dinlenmiş. Bu harika bir ilgi. Umarım orada da çok başarılı oluruz.






Daha önce Amsterdam'da görmüş olduğum ve çok keyif aldığım 'Rembrandt eserleri "Rembrandt ve Çağdaşları" isimli sergi ile şimdi İstanbul'da.



Bu hafta sonu özellikle cumartesi belki pazar gündüz programı yapmak için ideal.

22 Şubat itibari ile sergi gösterime açıldı. 10 Haziran'a kadar da açık kalacak. Ben bu cumartesi günü gezmeyi planlıyorum. Emirgan Sakıp Sabancı Müzesi öncesi Emirgan Sütiş'de güzel bir kahvaltı sonrası hiç fena olmaz .




2 yorum:

Trendydolap dedi ki...

bu sergiye gidilebilir.paylaşım süper :)

Aciman'ın Sanat Güncesi dedi ki...

aynen arkadasim . cok iyidir:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...