21 Mayıs 2012 Pazartesi

HAFTANIN ÖNE ÇIKANLARI

Mayıs 2012 ayı nerede ise bitiyor.  Şaka maka yaz,saat zaman itibari ile geldi. Geçen hafta ki dolu şeklinde yağan yağmurlu günü saymazsak evet geldi diyebiliriz.

Yaz itibari ile Eylül'e kadar İstanbul ,konserler ve gösteriler ile fıkır fıkır olacak. Hangisine birden yetişeceğim bilmiyorum ama beni tanıyanlar bilir Aciman her yere, her şeye bir şekilde yetişir.)

Yaz gelmeden Mayıs ayının son haftalarına girmemizle beraber, sizlere tavsiye edeceğim şehir ile ilgili bazı notlarım var.



BAYRAK 

Krek tiyatro grubunun hemen hemen bütün oyunlarını seyretmiş biri olarak kesinlikle tavsiye edeceğim oyunlardan biridir "Bayrak".

Türk tiyatrosunda faklı ögelerle ve flash backlerle seyirciyi geren ve sanki bir sinema sahnesi seyrediyormuşsunuz havası veren, zeki bir oyundur. Her arkadaşıma da sürekli öneririm gitmeleri için.

Oyun, yaşlı bir karı koca, baba ve oğulları, kardeşler ve aşkları arasında ki manevi terörü sorguluyor.

21 Mayıs-11 Haziran arasında Santral İstanbul içinde ki Krek tiyatro evinde seyredebilirsiniz. Bilet fiyatları 28 TL-45TL arası. Oturma düzeni olmadığı için erken gitmenizde fayda var.







ÖZGE FIŞKIN


Çok seviyorum Özge Fışkın'ı. "Bir Avuç Fotoğraf" en sevdiğim şarkısı. Albüm adı da aynı.

Kendisi, 24 Mayıs saat 22,30'da canlı performans sergileyeceği Beyoğlu Hayal Kahvesinde.
Bilet fiyatları 28,50 TL


Canlı performansı çok eğlenceli benden söylemesi.







LOS VIVANCOS

25 Mayıs gecesi saat 20.00'de İş Sanat Kültür Merkezinde dünyada da kapalı gişe yapan gösterileri ile  hem göze hem de kulağa hitap edecek 7 dansçı var. Yüksek ihtimal gösterinin biletleri tükenmiştir.
Bu grup ve showları ile ilgili  Mart ayında daha önce detaylı blogumda yazmıştım. Detaylar ve grupla ilgili bilgileri hatırlamak için  tık tık




 DİSNEY LIVE

Sevgili dostlarımın Türkiye'ye getirdikleri ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında ilk gösterimini yapan İstanbul Çocuk Tiyatrosu, Şişli Trump Towers Mall içinde Mayıs ve Haziran ayında da gösterilerine devam edecek.

Okulların kapanması ile beraber talebin daha çok artacağına inanıyorum.

Alın çocuklarınızı, yeğenlerinizi bu süper şeker çocuk oyununa götürün. Gösteri tarihleri aşağıdaki gibi. Oyun fiyatları 33-44-56TL.

23Mayıs 2012 19.00
26Mayıs 2012 12.00- ve 18.00
31Mayıs 2012 19.00
02 Haziran 2012 12.00 ve 18.00



2 yorum:

Trendydolap dedi ki...

bayrak nzmndır gitmek istiodum acimannn murtiyle konusup bir program yapayım süpersin

Aciman'ın Sanat Güncesi dedi ki...

gidin cok cok begeneceksiniz :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...