18 Ocak 2012 Çarşamba

KOŞARAK GİDİLİR ...

Evet biraz komik biliyorum bu başlığı atmam.  Bu  geçtiğimiz hafta ne hafta idi. Cumartesi gününden itibaren başlayan kar ve hayatlarımızı bayağı zorlayan trafik ve ulaşım sorunları. Kar yağışı devam etmeyecek ama hava sıcaklığı düşmeye devam edecekmiş. Buna rağmen şehrin ateşi bayağı yüksek diyebilirim.



Olmaz ise olmaz ve koşarak gidilir tabirine uyan çok özel bir konser var bu hafta İstanbul'da. Onu belirtmeden edemedim.
Tabi eğer hala biletleri kaldıysa bu akşam ve 19 Ocak Perşembe gecesi Babylon'da ki 1960'ların stil ikonlarından olan "Jane Birkin" fenomenini kaçırmayın derim.

Bilet fiyatları 88 TL-195TL aralığında. Hayat arkadaşı olan efsanevi Fransız müzisyen Serge Gainsbourg'e ait olan şarkılarını söyleyecek.

Fransız romantizmi, benim bu soğuk havada içimi ısıtır diyenlerdenseniz kendisini kaçırmayın derim..

 
21 Ocak Cumartesi gecesi gene bence koşarak gidilir diyebileceğim başka bir konser de Norveçli dokuz yetenekli müzisyenden oluşan "Jaga Jazzist" konseri.

2001 yılından beri jazz, rock ve elektronikayı birleştirerek müzik piyasasında saygın bir yere sahip olmuş olan grubu eğer deneysel jazz türüne aşina değilseniz seyrederek iyi bir başlangıç yapabilirsiniz.
Biletler 45-55TL arası. Konser saat 22.30'da Tamirane'de.









Ve son olarak 21 Ocak Cumartesi  Saat 22.00'de Garaj İstanbul'da "The Tarantinos" konseri.

Grup, yedi yetenekli ve adından da anlaşılacağı gibi Tarantino'ya hayran bir müzisyenler topluluğundan oluşuyor.

Benim gibi hemen hemen tüm filmlerini seyretmiş biri iseniz Tarantino filmlerinin müziklerinin ne kadar iyi olduğunu söylememe gerek yok sanırım.

O nedenle, bu şarkıları kostümler ve koreografiler eşliğinde show olarak seyretmek isterseniz biletler 29TL-39TL.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...